Lord of the Rings Online til Europa

Codemasters vil samarbeide med Turbine for å bringe The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar til Europa.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar foregår i den fascinerende fantasiverdenen skapt av J.R.R. Tolkien, hvor mennesker, hobbiter, alver og dverger trues av Saurons nådeløse hærstyrker. Nå har britiske Codemasters kunngjort at de vil stå for den europeiske lanseringen og driften av dette massive flerspillerrollespillet, som er ventet i salg mot slutten av året.

I Lord of the Rings Online får du muligheten til å være helt i Midgards kanskje mørkeste timer. I motsetning til i mange andre MMORPG-spill får du ikke velge hvilket parti du vil ta i konflikten - her trengs alle i kampen mot det onde, og du får kun velge mellom de gode rasene (mennesker, alver, dverger og hobbiter) når du lager spillpersonen din.

Utviklerne forteller at spillverdenen hele tiden vil være under utvikling, og de vil i tillegg benytte seg av skriptede sekvenser for å hindre at spillverdenen virker generisk og stillestående. Spillerne vil kunne være med på å forme hendelser som endrer spillverdenen for alltid.

Handlingen foregår i Eriador, som for de uinnvidde består av de nordvestlige delene av Midgard (østgrensen følger de sagnomsuste Tåkefjellene, mens Blåfjellene markerer grensen i vest). Det vil si at vi får besøke både Hobsyssel, Bri og Kløvendal, samt flere andre spennende og mystiske steder.

Noen vil kanskje sørge over at vi ikke får krysse fjellene og besøke steder som Rohan og Gondor, men det kommer utvilsomt med tiden, og det er kanskje best at Turbine fokuserer på å gjenskape hver enkelt del av dette fantastiske kontinentet i så stor detalj som mulig, i stedet for å prøve å få med seg alt med en gang.

Dessuten skulle områder som Dyssehaugene, Moria og Gammelskogen tilby mye spenning og eventyr. Underveis må du forsvare deg mot orker, troll, kjempeedderkopper, spøkelser og mørke riddere. Du kan også møte viktige figurer, som Bilbo, Elrond, Tom Bombadil og til og med medlemmer av ringens brorskap.

Mer informasjon om The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden