Lord of the Rings Online blir gratis

Lord of the Rings Online blir gratis

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Opprinnelig sluppet i 2007, har Lord of the Rings Online høstet både gode anmeldelser og oppnådd en stabil kundebase. Nå ønsker Turbine å utvide spillet enda mer, og slipper nyheten om at hele spillet vil bli gratis å spille, fra og med i høst.

Istedet vil spillet gå over til å leve på salg via "LOTRO Store", av utvidelsespakkene "Mines of Moria" og "Siege of Mirkwood", samt tilby spesielt utstyr, muligheten til å lage flere spillfigurer og mye mer.

I tillegg vil spillere kunne bli VIP-medlemmer, som også gir mer plass til spillfigurer, prioritet på server-tilgang og en månedlig sum av poeng som kan brukes på LOTRO-butikken.

Alle som fortsetter å betale abonnementavgiften, vil bli VIP-medlemmer, og de som har betalt for livstidsabonnement vil bli automatisk overført til VIP-medlemskap.

Annonseringen kommer uansett som en overraskelse for et såpass høyt profilert spill som LOTRO, og hvem vet, kanskje flere MMORPGer vil følge etter?

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen