Lovende prosjekter fra Level 5

Ferske annonseringer

Den anerkjente utvikleren Level 5 har offentliggjort flere nye spill.

Japanske Level 5 har gjort seg bemerket med titter som Dragon Quest: The Journey of the Cursed King og Dark Chronicle , og forrige uke annonserte de en tilstelling som skal avholdes i morgen. Her skal de visstnok komme med «sjokkerende kunngjøringer», men nå har en rekke nye prosjekter allerede blitt avslørt i det japanske spillmagasinet Famitsu.

Level 5 jobber også med det lovende White Knight Chronicles.

En bruker på Neogaf-forumet har lagt opp noen detaljer om de nye spillene, og nettsiden Gamekyo har de førstebildene. Det er spesielt to spill som virker lovende.

Det første av disse er DS-rollespillet Ninokuni. Det er veldig lite som er avslørt om dette spillet, men det ser ut som du spiller en ung gutt med magiske krefter.

Mer bemerkelsesverdig er det at Ninokuni utvikles i samarbeid med selveste Studio Ghibli, det priselønnede animasjonstudioet som blant annet har laget Oscar-vinneren Spirited Away. Studio Ghibli skal stå for all animasjonen i spillet.

Det skal også lages en konsollutgave av Ninokuni, men Level 5 har foreløpig ikke bestemt seg for hvilken plattform de skal velge. De vil gjerne at konsollen de velger skal tilby noe ekstra til de som allerede har spillet DS-utgaven, så Wii er nok en aktuell kandidat.

Skrekk på PSP

PSP skal berikes med skrekkrollespillet Ushiro. Har får du rollen som den ferske dødsguden Ushiro, som klenger seg på mennesker som har mistet viljen til å leve. Disse får tilbud om et siste ønske i bytte mot livet.

Som dødsgud har du mange overnaturlige krefter til å hjelpe deg med å oppfylle ønsker og sanke sjeler. Du kan blant annet besette mennesker for å få dem til å gjøre som du vil, spionere på dem (siden ikke alle mennesker kan se deg) eller drive ut en persons mørke side ved å bekjempe en inkarnasjon av den.

Om noen av de disse spillene er utviklerens «sjokkerende kunngjøring» er uklart, så det kan hende de har spart noe til selve arrangementet i morgen.

Siste fra forsiden