Starfield

Lover over 100 forbedringer i Starfields neste oppdatering

Steam-brukere får teste overhalingen til uka.

Bethesda

TLDR

  • Bethesda har kunngjort detaljer om en kommende oppdatering til romspillet Starfield, med over 100 forbedringer og justeringer.
  • Forbedringene inkluderer feilrettinger, oppgraderinger av grafikk og endringer som forbedrer generell spillopplevelse.
  • Den fullstendige listen over endringer vil bli publisert neste uke, samtidig med at oppdateringen blir tilgjengelig for betatesting på Steam.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Før jul lovet Bethesda at arbeidet med Starfield vil fortsette langt ut i det nye året. Nå har utvikleren sluppet de første detaljene om neste den neste store oppdateringen for romspillet, med over 100 justeringer og forbedringer.

Steam-brukere kan prøvekjøre oppdateringen allerede neste uke.

Ifølge Starfield-teamet vil oppdateringen blant annet fikse en haug med feil. Mange av disse er knyttet til oppdrag, for eksempel hvor man ikke kan dokke med andre romskip eller når templer ikke dukker opp.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Videre kommer forbedringer til grafikken. Bethesda lover at ting generelt skal se bedre ut, med overhalinger til ulike teksturer. Justeringer til lys- og skyggeeffekter kommer også inn.

Teamet har også puslet med en rekke ting som kanskje ikke er ødeleggende for opplevelsen, men som like fullt kan bli irriterende for spillere. For eksempel vil gjenstander man kvitter seg med ved en base ikke lenger bare sprette frem igjen når man vender tilbake.

Den fullstendige listen med endringer vil offentliggjøres en gang til uka, i forbindelse med at oppdateringen kommer i betaversjon på Steam. Informasjon om hvordan du blir med i betatesten finner du på Bethesdas nettsider.

LES OGSÅ: Bethesda lokker med nye måter å utforske Starfield-universet »

Siste fra forsiden