Starfield

Bethesda lokker med nye måter å utforske Starfield-universet

Kommer sammen med flere nyheter til neste år.

Bethesda

TLDR

  • Bethesda har varslet om kommende oppdateringer til Starfield, som inkluderer nye transportmetoder inne i spillet.
  • Utviklerne jobber også med å legge inn kart over byene spillerne utforsker og har lovet modifikasjonsstøtte i fremtidige oppdateringer.
  • Neste oppdatering forventes tidlig neste år, med fiksing av feil og støtte for FSR3 og XeSS.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Bethesda rullet denne uka ut nok en oppdatering for Starfield. Oppdateringen var riktignok av den mindre sorten og på spørsmål om hva mer som er i vente delte utvikleren noen kryptiske hint.

Reddit delte Bethesda blant annet at Starfield vil få nye måter å reise på. Akkurat hva det betyr ville teamet foreløpig ikke ut med. Fans har imidlertid lenge ønsket seg muligheten til å ta seg raskere frem på planetene de utforsker, så at det kan bli en landbasert farkost er ikke utenkelig.

Videre lover utvikleren at det jobbes med å legge inn kart over byene man utforsker. Støtte for modifikasjoner er også på vei. Alt dette vil slenges inn som del av rutinemessige oppdateringer for Starfield, som Bethesda planlegger å rulle ut omtrent hver sjette uke.

Neste oppdatering kommer en gang tidlig neste år, med blant annet fiksing av feil og støtte for FSR3 og XeSS.

Utviklerne bak Starfield skapte også nylig overskrifter av helt andre grunner. Teamet begynte nemlig å svare på negative brukeranmeldelser på Steam, og mente blant annet spillere tok feil når de hevdet det er kjedelig med tomme planeter i Starfield.

LES OGSÅ: Til tross for tekniske utfordringer: Baldur's Gate 3 nå på Xbox »

Siste fra forsiden