LucasArts-veteraner med nytt eventyr

Crackpot Entertainment har gått sammen med nystartede Gamecock for å bringe oss et film noir-eventyr om en verden der insektene hersker.

Insecticide er et actioneventyr for PC og håndholdte plattformer som utvikles av en nystartet utvikler ved navn Crackpot Entertainment. Crackpot består av en gruppe veteraner fra spillindustrien, inkludert flere folk som har hatt sentrale roller hos LucasArts (og som blant annet har jobbet med titler som Day of the Tentacle, Sam & Max og de to første Jedi Knight-spillene).

Spillet beskrives som en hardkokt detektivhistorie som foregår i en fremtid hvor insektene har utviklet seg til å bli planetens dominante rase. Etter at et mord har blitt begått hos drikkevareprodusenten Nectarola oppretter politiet en egen gruppe for å ta seg av slike insektdrap.

Du får kontroll over detektivene Chrys Liszt (en ung, kvinnelig insekthybrid) og Roachy Caruthers (en veteran i politifaget som snart skal pensjoneres), og må legge ut på en insektjakt gjennom byens mørke underverden. Etter hvert som de graver seg dypere i saken, oppdager de en sjokkerende og svært farlig hemmelighet.

Utviklerne lover en blanding av heftig action og ekte detektivarbeid, med en sterk historie og massevis av eventyrspillelementer. Insecticide kommer til både PC og håndholdte plattformer, og blir det første spillet fra den nystartede utgiveren Gamecock. Spillet skal lanseres til jul, og mer info får du på det offisielle nettstedet. Du kan også lese et informativt intervju hos Adventuregamers.

Siste fra forsiden