Luftkamp i After Burner: Black Falcon

Segas klassiske After Burner-serie gjenfødes på PSP, med After Burner: Black Falcon.

På åttitallet var After Burner noe av det kuleste som fantes innen arkadespill, og spillet ble også konvertert til omtrent alt av hjemmeplattformer (ofte med mindre hell, etter som det heftige originalspillet krevde litt kraftigere maskinvare enn det man hadde i stua på den tiden). Nå gjenfødes denne franchisen til Sonys håndholdte konsoll; Sega har kunngjort After Burner: Black Falcon.

Spillet, som er under utvikling hos Planet Moon Studios (kjent for Giants: Citizen Kabuto og Armed & Dangerous), og tilbyr arkadebasert luftkamp med et intenst og eksplosivt gameplay. Spilleren får sette seg inn i et av 19 lisensierte kampfly og suse gjennom store spillområder for å ta ut fiender både på bakken og i luften.

Spillerne får mulighet til å utruste jetflyene sine med et bredt spekter av våpen, og kan dessuten installere en mengde nye komponenter for å gjøre dem raskere og mer manøvrerbare. I tillegg til en historiebasert enspillerkampanje får vi en rekke flerspillermoduser, og her nevnes blant annet mulighet for kooperativt spill

Planet Moon forteller at de har bygd opp gameplayet i After Burner: Black Falcon fra bunnen av, med PSP-konsollen i tankene. I tillegg skryter de av at PSP-versjonen er omtrent 9000% mer bærbar enn arkadekabinettet, noe som ikke kommer som noen overraskelse for de av oss som har sett det i virkeligheten (det er stort).

After Burner: Black Falcon skal etter planen lanseres til våren neste år.

Siste fra forsiden