Luftkamp på PSP

Vivendi har kunngjort at de vil Europa-lansere flyspillet M.A.C.H. til våren.

M.A.C.H. står for Modified Air Combat Heroes, og spillet som bærer dette navnet er et luftkampspill for PSP. Handlingen foregår i 2049, i en tid da verdensmaktene har bestemt seg for at det egentlig ikke er noen vits i å ha menneskelige piloter når datamaskiner er mye billigere, mer effektive og langt enklere å erstatte.

Derfor har verdens jagerflypiloter blitt arbeidsledige, og de gamle jagerflyene solgt unna. Det har imidlertid ikke tatt lang tid før både flyene og pilotene dukket opp igjen, denne gangen i høytsvevende undergrunnskonkurranser hvor de modifiserer flyene sine og kjemper i dueller og kappløp for å oppnå ære, berømmelse og rikdom.

M.A.C.H. kommer med 11 ulike fly, som totalt har over 180 konfigureringsmuligheter. Spillet kommer med et karrieremodus hvor vi får delta i en serie stadig mer dødelige mesterskap spredd over flere ulike landskap, og vinne penger og nye fly underveis. I tillegg kan vi spile i arkademodus, eller i utfordringsmodus.

Flerspiller får vi også, for opp til åtte spillere gjennom trådløst Ad hoc-nettverk eller ved hjelp av "game sharing"-modus (hvor du kan midlertidig dele spillet med venner som eier PSP). Spillet skal lanseres til våren, og utvikles av britiske Kuju Entertainment. Mer info får du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden