Steam Deck

Lurer du fortsatt på hva Steam Deck er?

Valve oppsummerer deres «Switch-killer» i en ett minutts lang video.

For ganske nøyaktig en måned siden annonserte Valve sitt svar på Nintendo Switch: en håndholdt spill-PC. Nyheten om Steam Deck kom og gikk, og nå fyller Valve på med en informasjonsvideo som oppsummerer nøyaktig hva man kan forvente.

Den nye videoen er drøyt ett minutt lang og går gjennom de viktigste trekkplastrene Steam Deck har å komme med. Her veksler den mannlige fortellerstemmen mellom å skryte av kraften i maskinen, hvor mange ulike måter det er å styre spillene på, og hvor lett det er å koble seg opp mot en allerede eksisterende Steam-konto.

Steam Deck skal få flere funksjoner.
Valve

Det er få eller ingen nyheter i videoen, men for de som ikke har fulgt med i timen – slik som undertegnede – er det en grei oversikt over hva man har i vente.

Informasjonsvideoen avslutter ved å understreke den amerikanske utsalgsprisen på 399 dollar (for den billigste versjonen), som betyr at vi her i Norge mest sannsynlig må punge ut oppunder 4000 kroner når Steam Deck omsider kommer hit. Beskjeden om at maskinen begynner «shipping» først i desember 2021 kan tyde på at vi fortsatt må smøre oss med litt tålmodighet.

LES OGSÅ: Valve bekrefter: – The International arrangeres ikke i Sverige »

Siste fra forsiden