Lys i enden av tunellen for Batman: Arkham Knight på PC

Løsningen på spillets problemer skal være rett rundt hjørnet.

Warner Bros.

Problemene for PC-versjonen av Batman: Arkham Knight ser endelig ut til å nærme seg slutten, melder Warner på sine nettsider. Utviklingsteamet har nettopp begynt testing av oppdateringen som de håper vil rette opp spillets feil, og de regner med å slippe den i løpet av de neste ukene.

Går alt etter planen vil oppdateringen kraftig forbedre PC-versjonens ytelse samt introdusere en haug med visuelle forbedringer. Blant disse er muligheten til å justere bildefrekvensen opp til 90 bilder i sekundet – tre ganger så mye som tidligere var mulig.

Trøblete lansering

PC-lanseringen av Batman: Arkham Knight ble en katastrofe.

Batman: Arkham Knight ble lansert for snart to måneder siden, og mens konsollversjonene klarte seg bra ble PC-lanseringen en katastrofe. Flere spillere hadde problemer med å laste ned spillet, og det gikk ikke mye bedre for de som faktisk fikk startet det.

Selv de nyeste grafikkortene hadde problemer med å kjøre spillet, og spesielt brukere med AMD-kort slet med elendig bildefrekvens. Utvikler Rocksteady hev seg rundt for å fikse problemene, og anbefalte at PC-eiere satte grafikkinnstillingene til laveste nivå i mellomtiden.

Uten en løsning i sikte valgte Warner å stanse salget av PC-versjonen frem til feilene ble rettet opp:

– Vi setter stor pris på våre kunder og vet at selv om det er mange som nyter spillet på PC, ønsker vi å gjøre det vi kan for at opplevelsen blir som best for alle PC-spillere, uttalte Warner den gangen.

Dersom utviklerne nå får orden i sakene lover Warner å rette fokuset mot nedlastbart innhold for PC-utgaven. PC-spillere venter fortsatt på ekstrainnhold som foreløpig bare er tilgjengelig på konsollversjonene.

Vi lot oss imponere over spillets PlayStation 4-utgave.
– Batman har aldri vært bedre »

Siste fra forsiden