Lyst på tidlig Gears of War 3-spilling?

Bulletstorm kommer med tilgang til Gears of War 3-beta.

Dersom du fremdeles er litt usikker på om du vil gå til anskaffelse av FPS-storsatsingen med den talende tittelen Bulletstorm neste år, strekker EA og kompani nå ut en hjelpende hånd i form av et fiffig promo-påfunn.

Den såkalte Epic-utgaven av Bulletstorm kommer nemlig med en betakode som gir deg garantert tidlig tilgang til den åpne betatestingen av Gears of War 3, noe som kanskje ikke vil være å forakte nå som lanseringstidspunktet til spillet er forskjøvet helt til høsten 2011.

Epic-utgaven av Bulletstorm kan nå forhåndsbestilles så langt beholdningen rekker og er altså kun tilgjengelig til Xbox 360. Den har ellers den samme lanseringsdatoen, altså 25. februar, og vil også koste det samme som den vanlige utgaven av spillet.

Det er ennå uvisst hvor mye tidligere man vil få tilgang til Gears of War 3-betaen, men testingen vil ifølge Gamespot starte våren 2011, som var det opprinnelige lanseringstidspunktet til spillet.

I tillegg til beta-tilgangen kommer Epic-utgaven av Bulletstorm også med 25.000 erfaringspoeng og diverse oppgraderinger. Spillet slippes også til PC og PS3 og utvikles av Epic Games, som også står bak Gears of War-serien.

Les også:Gears of War 3 utsettes
Les også:Har mer på lager
Les også:Gir ikke opp kampen om skytespilltronen

Siste fra forsiden