Gears of War 3 utsettes

Gears of War 3 utsettes

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Tradisjonelt sett har Gears of War-serien blitt sluppet mot slutten av året, begge de to foregående spillene ble sluppet i november, åpenbart for å fylle plassen når det ikke fantes et nytt Halo-spill på markedet. Da Epic kunngjorde Gears of War 3 derimot, ble det klart at spillet skulle slippes i april.

Ikke slem, bare misforstått.
Ikke slem, bare misforstått.

Nå kan imidlertid Microsoft melde at spillet er utsatt til høsten 2011.

"Utviklerne hos både Microsoft Games Studios og Epic har gjort et kjempebra arbeid så langt for å få spillet klar til sin vårlansering. Likevel har vi valgt å flytte lanseringen av spillet til høsten 2011, for at det skal være en ledende tittel i høytiden," lyder en pressemelding fra Microsoft.

Gears of War 3 er avslutningen på historien om Marcus Fenix og resten av gjengen. Spillets handling følger Marcus i en kamp for å beskytte de resterende menneskene etter at den siste store byen gikk tapt. I tillegg til den nye Beast-modusen, byr spillet blant annet på en samarbeidskampanje for opp til fire spillere.

I likhet med Gears of War 2, vil spill nummer tre i serien slippes ekslusivt for Xbox 360

Les også: Lokkebiff på XBLA
Les også: ANMELDELSE: Civilization V
Les også: Red Dead Redemption får besøk fra den andre siden

Kilde: Gamespot

Gears of War

X360
Slippdato: 17. november 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Epic Games
Utgiver: Microsoft

Gears of War 2

X360
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Action
Utvikler: Epic Games
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen