Lokkebiff på XBLA

Lokkebiff på XBLA

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Hvis du svir av nok penger hos XBLA i løpet av måneden vil Microsoft spandere 800 poeng som takk. Tilbudet varer fra 1. - 31. oktober, og gjelder i alle land med unntak av Japan, Italia og Frankrike.

Dersom du har brukt minimum 2400 Microsoft-poeng gjennom oktober måned vil du automatisk få utbetalt bonusen på 800 poeng i slutten av november. I utgangspunktet betyr det at du får tilbake en tredjedel av det du betaler, men hver bruker vil kun belønnes én gang, uavhengig av hvor mye penger man bruker.

Det er med andre ord et godt tidspunkt å sikre seg Plants vs. Zombies på om du ikke har det fra før av, og interesserte kan benytte sjansen til å plukke opp Super Meat Boy som kommer 20. oktober.

Det er ikke første gang Microsoft tilbyr belønninger ved kjøp av spill på XBLA, men tidligere har det begrenset seg til utvalgte spill i sammenheng med ulike kampanjer. Denne gangen skal det omfatte alt av spill og tilleggspakker.

(Kilde: Gamespot)

Les også: Anmeldelse: Plants vs. Zombies (PC)
Les også: Zombiene kommer
Les også: Her er finalistene i IGF

Microsoft Xbox 360 Premium

Microsoft Xbox 360 Elite

Microsoft Xbox 360 Kontroll (Original)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen