Lyst til å prøve Warhammer Online?

Lyst til å prøve Warhammer Online?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Historien har vist oss at MMO-er kommer noe haltende ut fra startblokken. Løfter blir brutt, og drømmer blir knust gang på gang. Ikke rart mange tenker seg om to ganger før de investerer både tid og penger i disse titlene.

Et sikkert tegn på at et MMO har kommet dit det kanskje burde vært ved lansering er åpning for trial-kontoer. Er du en av de som ikke bet på Mythics lovnader om World of Warcraft "Pwnage" ved lansering i fjor, så har du nå muligheten til å dyppe tærne nedi Warhammer Online: Age of Reckoning gratis.

WOs sider kan du nå registrere deg, laste ned, og prøve deg i PVP-bonanzaen i 10 hele dager. En trial-konto kommer som oftest med visse begrensninger, og denne gangen er intet unntak. Det blir gitt begrenset tilgang av auksjonshuset, postsystemet og byttesystemet, for å forhindre misbruk.

Heldigvis gir Mythic muligheten til å laste ned alle 10 GB av spillet ved hjelp av en proprietær torrentklient.

Så da sier jeg som Mythic: "See you in game. WAAAAGH!!"

Kommentarer (32)

Forsiden akkurat nå

Til toppen