Maelstrom

Her er en demo av Maelstrom, et sanntidsstrategispill fra Codemasters og skaperne av Perimeter.

Maelstrom er basert på et originalt konsept fra Codemasters, men alt av design og utvikling foregår hos russiske KDV (tidligere K-D Labs). Handlingen foregår på jorden, en eller annen gang i en fjern og uhyggelig fremtid. Kloden vår sliter kraftig med ettervirkningene av en massiv økologisk katastrofe, og når en fremmed rase invaderer fra det ytre rom, blir situasjonen temmelig prekær for de gjenlevende menneskene.

Disse menneskene har fordelt seg i to fraksjoner, og tilværelsen deres er en praktisk talt evig kamp for å sikre seg vann, som er helt nødvendig for å overleve. De to fraksjonene som kjemper for sin eksistens på jorden er The Remnants (med primitiv teknologi, men effektive geriljakrigere) og The Ascension (med overlegne våpen, men ikke like stor oppslutning). Den siste fraksjonen i spillet er romvesenene, som er eksperter på biomekanikk.

Nå har Codemasters lansert en demo av dette lovende sanntidsstrategispillet. Denne inneholder to oppdrag; Games of Empire fra Ongoing Storm-kampanjen og Evolve or Die fra Fire and Ice-kampanjen. Installasjonsfilen er på 434 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden