Mafia 2 har allikevel Free Ride-modus

Den populære modusen fra forgjengeren kan låses opp.

Omsider har det kommet, spillet det kjentes ut som vi har ventet et århundre på: Mafia 2. Mottagelsen har hittil vært jevnt over bra, men spillet har mottatt en del kritikk for at det ikke benytter seg av sitt fulle potensiale. Især har mangelen på en modus fra det første spillet vært dypt savnet, nemlig Free Ride.

Det ble spekulert mye i forkant om den populære modusen ville gjøre sin tilbakekomst, men Free Ride-modusen har hittil glimret med sitt fravær – inntil nå. Noen lure forumbrukere har nemlig oppdaget at Mafia 2 allerede har en Free Ride-modus innebygd, klar til å spilles. Fra funnet ble oppdaget tok det ikke lang tid før en såkalt hack dukket opp som gjorde modusen tilgjengelig. Utviklerne på sin side hadde neppe planlagt at brukere skulle oppdage modusen, ettersom den antageligvis er del av en framtidig DLC-pakke.

Vi har testet den såkalte hacken og kan bekrefte at den virker, til en viss grad. Diverse feilmeldinger dukker opp nå og da, så antageligvis er ikke modusen helt ferdig. Det bør forøvrig nevnes at det altså er snakk om PC-versjonen. Når det er sagt, tør vi vedde hatten på at modusen også er inkludert på konsollversjonene.

Free Ride er altså allerede på plass i spillet, nå kan vi bare vente og se om/når 2K Czech låser den opp "skikkelig".

(Kilde: mafia-empire.com)

Siste fra forsiden