Mafia 2 bekreftes

Etter forrige ukes klare indikasjoner, var det strengt tatt bare en formalitet som gjenstod. Men nå er det altså offisielt: Mafia 2 er under utvikling for PC og «neste generasjon konsoller», og det er fremdeles Illusion Softworks som står bak roret. Dette bekrefter 2K Games i en kort pressemelding i kveld.

Ett av de første fem skjermbildene fra Mafia 2.
Ett av de første fem skjermbildene fra Mafia 2.

Annonseringen forteller oss at vi kan vente en dyp, gangsterhistorie fra en fiktig, kriminell underverden på 40- og 50-tallet. Det blir action både til fots og i tidsriktige og klassiske mafiabiler. Filmatiske Hollywood-aktige sekvenser lover å føre frem sterke og troverdige personligheter i en by som skal yre av liv.

– Ved å smelte sammen høyoktan skyting, villmannskjøring og en engasjerende historie, ser Mafia 2 ut til å bli bransjens mest uimotståelige Mafia-tittel sålangt, skrytes det i pressemeldingen.

2K Games ser ut til å være klar over hvor mange tilhengere som har ventet på en oppfølger, og ikke minst forventningene som stilles. Men Christoph Hartmann, president hos 2K Games, forsøker å berolige fansen:

– Ettersom originale Mafia var en stor suksess, er vi storfornøyd med å utnytte kraften av neste generasjon konsollteknologi for å lage en helt ny opplevelse, samtidig som vi ivaretar elementer som fansen likte fra forgjengeren. «Wow»-faktoren til Mafia 2 redefinerer definitivt målestokken for visuell kvalitet og action, som man forventer i Hollywood-filmer.

Dette, samt de fem første skjermbildene, er for øyeblikket alt vi vet om Mafia 2. Men ettersom Games Convention-messa åpner sine dører i morgen, er det all grunn til å tro at mer konkret informasjon finner sin vei ut på Internett de nærmeste dagene.

Kommentarer (71)

Forsiden akkurat nå

Til toppen