Mafioso-action fra Mastertronic

Mafiaspillet Made Man har blitt utviklet i samarbeid med tidligere mafiafolk, og nå har Mastertronic sikret seg utgivelsesrettighetene.

Made Man skal være basert på virkelige hendelser og følger gangsteren Joey Verola på hans vei gjennom den brutale verden av organisert kriminalitet. For å sikre et autentisk gameplay og spillmiljø blir Interview with a Made Man laget i samarbeid med den kjente mafiaeksperten og forfatteren David Fisher, og Bill Bonnano - et tidligere medlem av den beryktede Bonnano-familien.

Spillet vil inneholde mange av de detaljene og scenariene vi forbinder med mafiaen, inkludert ulovlige veddemål, utlånsvirksomhet (og voldelige torpedoer), kidnappinger, utpressing, snikmord og blodige kriger mellom konkurrerende mafiafamilier. På samme måte som i Mafia og Gudfaren vil spilleren følge hovedpersonens liv, og oppleve hvordan han stiger i rang i mafiaorganisasjonen han jobber for.

Made Man kommer med en haug våpen, inkludert hagle, maskingevær og Beretta. Joey kan bruke to skytevåpen samtidig, og i tillegg kan han utnytte seg av en haug av nærkampvåpen, som kniver, kubein og biljardkøer. Miljøene er ødeleggbare, og i skuddvekslinger kan du utnytte deg av dette for å skape nye steder hvor du kan søke dekning for fiendens kuler.

Nå har den britiske utgiveren Mastertronic, som tidligere har fokusert eksklusivt på lavprisutgivelser av eldre spill, kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til dette spillet. Lanseringen skal etter planen finne sted i september, og i motsetning til tidligere Mastertronic-utgivelser vil dette spillet lanseres til full pris.

Made Man var tidligere kjent som Interview With A Made Man, og skulle opprinnelig blitt utgitt av Acclaim, før utgiveren gikk konkurs sommeren 2004. Egentlig skulle spillet komme til Xbox og PS2, men etter som Xbox-markedet har krympet dramatisk etter Microsofts 360-lansering, har utviklerne valgt å droppe plattformen til fordel for PC.

Siste fra forsiden