«Magiske» Carmack godt i gang

Doom-skaperne i id Software er godt i gang med sitt nye spillkonsept.

I disse dager legger id Software siste hånd på verket på Enemy Territory: Quake Wars. Spillselskapet kan samtidig avsløre at de er godt i gang med sin helt nye tittel, som har en rykende fersk grafikkmotor fra utvikler John Carmack.

Skjermbilde fra Enemy Territory: Quake Wars.

– Vi jobber altså med et helt nytt spillkonsept. Det er ikke Doom, ikke Quake, ikke Wolfenstein, ikke Enemy Territory, nei ikke engang Commander Keen, sier id Softwares Todd Hollenshead til GamesIndustry.biz.

Hollenshead er ikke redd for å rose Carmack, mannen som sto bak mye av teknologien i Doom 3:

– Dette nye spillet kommer med en helt ny Carmack-grafikkmotor. Jeg tror at den vi vise folk, akkurat som da vi viste frem Doom 3 for første gang, at John Carmack fortsatt har mye magi igjen i seg.

Id er svært forsiktige med detaljene rundt spillet, og understreker at det ikke er klart for å bli vist frem riktig ennå.

– John jobber fortsatt på motoren til vårt nye prosjekt den dag i dag. Vi kan ikke avsløre noen detaljer om det, og vi får se når tiden er inne for en skikkelig kunngjøring. Da vil vi gjerne snakke om ting som vi kan vise frem samtidig, og per i dag har vi ikke så mye å vise dere, avslutter Hollenshead.

Gamer.no vil fortsette å følge saken, og komme med ny informasjon så snart denne foreligger.

Siste fra forsiden