Magiske eventyr i Everlight

The Games Company vil demonstrere eventyrspillet Everlight på Games Convention.

Den tyske utgiveren The Games Company planlegger å demonstrere en håndfull kommende titler på årets Game Convention, og blant dem finner vi det spennende eventyrspillet Everlight.

– Simon, er det deg?

Her følger vi Melvin, en i utgangspunktet normal gutt som drømmer om å være en ridder eller trollmann, og ta knekken på banditter ved hjelp av magi. Den sterke fantasien hans gjør at han blir sett på som en raring som ikke passer inn.

Ved hjelp av mystisk stearinlys-magi legger han nå ut på en magisk reise, til en fantastisk middelalderinspirert verden. I denne verdenen får han oppleve en variert og spennende historie, og kanskje muligheten til å være den helten han ønsker å være i «virkeligheten».

Blant de interessante elementene i Evernight finner vi et system som gjør at spilleren når som helst kan gjøre dag om til natt (og omvendt). Figurene i spillet oppfører seg ofte helt annerledes om natten enn de gjør om dagen, noe som må utnyttes i mange av spillets gåter.

I tillegg loves vi «firedimensjonale gåter» hvor vi må løse ulike situasjoner ved å reise i tiden. Om gåtene blir for vanskelige kan vi utnytte oss av et innebygd hjelpesystem som gradvis tipser oss i riktig retning (uten å røpe for mye på én gang).

Everlight skal lanseres i tyskspråklige land i september. Forhåpentligvis finner The Games Company en nordisk distributør for spillet på Games Convention.

Siste fra forsiden