Magiske eventyr i Obscura

Obscura: The Shadow Blade er et nytt nedlastbart actioneventyr som foregår i det 16. århundrets Venezia.

I Obscura: The Shadow Blade spiller du Zephira, som en gang var ei vanlig tenåringsjente, men som nå har blitt et overnaturlig vesen med magiske krefter. Nå må hun kjempe mot vampyren Andreas Strozzi, for å få tilbake en magisk gjenstand som gir ham farlige krefter.

Vampyren sitter imidlertid ikke rolig og venter på at Zephira skal komme på besøk. Han har nemlig manet frem en hel hær av overnaturlige vesener (spøkelser, mumier, golemer og så videre) som nå forpester Venezias gater. For å forsvare seg mot disse krypene må Zephira finne det sagnomsuste Shadow Blade, og i tillegg kan hun lage et overnaturlig skrik for å sette fienden på plass.

Obscura: The Shadow Blade kommer med et intuitivt brukergrensesnitt, enkel men effektiv 3D-grafikk og et stemningsskapende lydspor. Spillet kan lastes ned fra TryGames, og du kan spille det i 15 minutter før du enten må betale for å fortsette eller finne noe annet å bruke tiden din på.

Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Prisen er 16.99 euro, som blir litt i overkant av 130 norske kroner.

Siste fra forsiden