Counter-Strike: Global Offensive

Maikelele forlater LGB eSports

Språkbarrieren ble for mye for den svenske spilleren.

LGB eSports.

LGB eSports består nå av:

Vis mer

Pål «Polly» Kammen
Joakim «jkaem» Myrbostad
Ruben «RUBINO» Villarroel
Håvard «rain» Nygaard
Preben «prb» Gammelsæter (stand-in)

Torsdag kveld ble nyheten som det har svirret rykter rundt i flere uker bekreftet. Mikail «Maikelele» Bill og LGB eSports har gått hver sin vei, bare en måned etter han ble hentet inn til laget.

Preben «prb» Gammelsæter ligger an til å ta over den siste plassen i det norske topplaget.

Dermed fikk Bill bare med seg Copenhagen Games sammen med LGB, og må nå ut å finne seg et nytt lag igjen. Helt siden slutten av Copenhagen Games har det vært spekulert i om Bill skulle bli fjernet fra laget, siden Preben «prb» Gammelsæter har spilt i hans rolle i alle kamper på nett.

Gammelsæter er en av Norges mest rutinerte Counter-Strike-spillere og har vært med i flere store lag opp gjennom årene. Hvis Gammelsæter er den som får ta over plassen til Bill, gjør dette også at laget har fire av de gamle London Conspiracy-spillerne i oppstillingen.

– Jeg har store ting på gang

Mikail «Maikelele» Bill under Copenhagen Games.

LGB eSports selv har ikke bekreftet dette på sine hjemmesider, men Bill selv har skrevet på sin Twitter-konto.

– For alle dere som spør om jeg fortsatt spiller med LGB, så ble jeg fortalt at informasjon skulle bli publisert for fire dager siden. Jeg spiller ikke med LGB lenger.

Videre presiserer Bill at han kun var i en prøvefase med laget og at han selv ville prøve det ut. Men språkbarrieren ble for mye, selv om språkene er nokså like. LGB har også tre forskjellige dialekter på laget sitt, så det gjorde det helt sikkert vanskeligere for Bill å forholde seg til dette.

– Jeg har store ting på gang med karrieren min og det vil bli fantastisk. Denne gangen har jeg lagt sjela mi i det. Mer informasjon kommer snart.

Siste fra forsiden