Telialigaen - Rocket League

– Major har ikke sett sterke ut, de har møtt svak motstand

Regjerende Rocket League-mester AW3 møter serielederen til toppoppgjør torsdag.

Seeb
AW3

Den siste Rocket League-runden for Telialiga-høsten skilter – smått utrolig – på kamper mellom de fire lagene som har tatt seg til sluttspill. Av disse er det tre som fortsatt er med i jakten på førsteplassen, så selv om de fire topplassene er spikret er det fortsatt alt å spille for.

Nordavind møter Vilay, mens Major skal ut mot regjerende Telialiga-mester AW3. Sistnevnte har kanskje ikke sett bunnsolide ut i det siste, men kaptein Sebastian «Seeb» Falch er ikke redd for å gå opp mot serielederen.

– Jeg vil ikke si at Major har sett sterke ut, men heller at de har møtt svak motstand. La oss nå se om de klarer seg mot en ordentlig utfordring, konstaterer Falch overfor Gamer.no.

Du kan se Major mot AW3 på Twitter-kanalen til Major. Kampen spilles torsdag kveld, med avspark klokken 20:00.

– Vi drar ikke fra den kampen uten tre poeng

AW3-gutta er allerede klare for sluttspill.
AW3

AW3s vei til toppen av tabellen er ikke mulig uten hjelp fra Vilay, som helst bør ta poeng mot Nordavind. Ettersom alle kampene i siste serierunde spilles samtidig går det imidlertid ikke å spille på resultater, så for «Seeb» og kompani gjelder det først og fremst å gjøre jobben mot Major.

DISSE SPILLER FOR AW3

Vis mer

no Sebastian «Seeb» Falch
no Jørgen «Inferno» Klaastad
sj Jonas «FiremanJonas» Lohne

AW3S SISTE RESULTATER

🟡🟢🟢🟡🟢

Det tror AW3-spilleren at skal gå greit.

– Jeg så kampen mellom Nordavind og Major tidligere i sesongen. Det så ut som et OK Major-lag mot et svakt Nordavind-lag, og likevel endte det bare 3-3, sier Falch og fortsetter:

– Vi har kanskje sett litt svake ut i det siste, men vi drar ikke fra den kampen uten 3 poeng. Så lenge vi holder roen så skal det gå bra uansett, og så er det sluttspill det gjelder.

Hva sluttspillet angår har AW3 allerede vært klare for semifinale i noen uker. Gutta har imidlertid ikke tenkt på det, og regnestykker og potensielle sluttspillscenarier har de ikke kastet bort tiden på.

– For å være helt ærlig så har jeg ikke tenkt så mye på det. Vi har ikke snakket sammen om det innad i laget heller. Vi tar det når den tid kommer, og om man vil ta med seg pokalen hjem så må man vinne både semi og finale uansett hvem man blir satt opp mot. Vi håper jo så klart at vi kommer ut av seriespillet på en førsteplass, men er ikke verdens ende for oss om det skjer, melder Falch.

Det har ikke lykkes Gamer.no å komme i kontakt med Major.

Les også
Største norske prestasjon på mange år - 777 klare for kvartfinale i toppturnering

Kampen for å unngå kvalikplass

Niende runde i Telialigaen byr ellers på en innbitt fight om å unngå kvalikplass. Domino og Bitfix er allerede garantert direkte nedrykk, og skal slite med å sanke flere poeng i sine kamper mot henholdsvis Playwell og Razzle Dazzlers.

Se sendeplanen for den niende Rocket League-runden i Telialigaen.
RLNorway

Hvis Playwell slår Domino, er det Fact mot Rotaryon som avgjør hvem som må ut i kvalifisering for å berge plassen i 1. divisjon. Skulle det derimot bli uavgjort dem imellom blir regnestykket langt mer komplisert, da Rotaryon og Playwell kan havne på like mange poeng og lik kampforskjell.

Med andre ord er det ikke bare på toppen av tabellen at det blir spennende.

Du kan følge samtlige av rundens kamper på ulike Twitch-kanaler fra klokken 20:00 på torsdag 11. november. Sendeplanen ser du på bildet til høyre i artikkelen.

Slik ser tabellen ut før siste serierunde.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden