Maktkamp i fortidens Kina

Japansk strategi til PC

PC-versjonen av Romance of the Three Kingdoms XI kommer snart til vesten.

Romance of the Three Kingdoms-serien har eksistert i en evighet, og nå har Koei kunngjort at de vil lansere PC-versjonen av spill nummer elleve i vesten. Den amerikanske utgivelsesdatoen er satt til 29. juli i år.

Bilde fra PS2-versjonen.

Romance of the Three Kingdoms XI er et strategispill som foregår i de andre og tredje århundrene, under Han-dynastiet i Kina. Her er målet å få makten over det eldgamle riket, ved hjelp av krigføring, intriger og diplomati.

Spilleren får komplett kontroll over kongedømmet sitt, og må utvikle byer og markeder samtidig som han eller hun må lede hæren for å forsvare landet eller gå til aksjon mot ondsinnede naboer.

Romance of the Three Kingdoms XI er turbasert, og kommer med åtte ulike kampanjer. Underveis i spillet vil du kunne møte og jobbe med opp til 780 ulike figurer, hver med sin egen personlighet.

– Etter vår vellykkede lansering av Warriors Orochi for PC, har vi fått stor respons fra spillere som har ønsket flere av seriene våre på PC. Romance of the Three Kingdoms-serien har alltid vært på toppen av våre tilhengeres ønskelister, og vi gleder oss til å bringe RotTK XI til PC i sommer, forteller Amos Ip fra Koei.

Du kan finne informasjon om den allerede utgitte PS2-versjonen hos Koei.

Siste fra forsiden