Telialigaen - Rocket League

– Målet er alltid å slå Nordavind

Tabelleder AW3 klar for kamp mot Telialigaens regjerende Rocket League-mester.

Sindre Stien/Good Game

Det mest etterlengtede oppgjøret fra vårens Rocket League-sesong i Telialigaen er her. Torsdag kveld skal serieleder AW3 ut i strid mot regjerende mester Nordavind, i det som lover å bli et fyrverkeri av en kamp.

Mye står på spill for begge lag – ikke minst et mentalt overtak før lagene potensielt møtes igjen i sluttspillet. AW3-kaptein Sebastian «Seeb» Falch vet akkurat hvor viktig det blir å sanke tre poeng når lagene ruller ut på banen på torsdag.

– Akkurat nå er dette kampen som betyr mest. Det å gå inn som nummer en i sluttspillet er noe ingen av oss har gjort tidligere, så det hadde vært utrolig gøy. Målet er alltid å slå Nordavind, forteller Falch kontant på spørsmål fra Gamer.no.

Du kan se Nordavind mot AW3 fra klokken 19:00 på torsdag 11. mars. Kampen sendes direkte på Twitch-kanalen RLNorway.

– Skal vise hvem som er sjef

DISSE SPILLER FOR AW3

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Jørgen «Inferno» Klaastad
Jonas «FiremanJonas» Lohne

AW3S SISTE RESULTATER

🟢 🟢 🟢 🟢 🟢

Med forrige ukes seier over Major har AW3 fortsatt ikke tapt denne sesongen. Den seiersrekka håper «Seeb» naturligvis å holde vedlike på torsdag, men om det skal gå må han og lagkameratene holde «Trex» i sjakk.

– Styrken til Nordavind er definitivt «Trex». Så det som må til for å slå dem er at vi skal vise ham hvem som er sjef ute på banen, melder AW3-kapteinen.

Skulle «Seeb» og kompani stikke av med alle poengene er de fortsatt ikke garantert seier i seriespillet. Med kun to kamper igjen blir det imidlertid svært vanskelig for Nordavind å ta igjen forspranget, selv om AW3 skulle ryke på en uventet smell i en av sine kommende kamper.

LES OGSÅ: Slik tror vi tabellen vil se ut etter endt seriespill »

– Så klart viktig for oss å vinne

«Trex».
BSL Pro

Siden Nordavind la igjen poeng mot Razzle Dazzlers i sesongens andre runde, har Theo «Trex» Gagnat og lagkameratene virket ustoppelige. Trioen er klar for å bygge videre på formen, men som «Trex» påpeker er det først i sluttspillet at det virkelig gjelder.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Mads «Maadzz» Gjelsten

NORDAVINDS SISTE RESULTATER

🟡 🟢 🟢 🟢 🟢

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Det er så klart viktig for oss å vinne, men samtidig er det ikke nå det virkelig gjelder uansett. En seier i morgen gjør oss selvfølgelig mye mer trygg på at vi skal vinne sluttspillet nok en gang, svarer Gagnat på spørsmål om kveldens oppgjør.

Om det er et lag som kan påføre AW3 sitt første tap for sesongen må det vel være Nordavind. Oslo-klubben har nok av erfaring fra viktige kamper, og som «Trex» forteller gjelder det bare å satse på egne evner.

– Så lenge vi spiller solid og med høy selvtillit så vinner vi, sier Nordavind-spilleren sikkert.

Åpen kamp om sluttspillplassene

SLIK SPILLES SYVENDE RUNDE AV TELIALIGAEN ROCKET LEAGUE

Vis mer

Kl. 20:00: Foxed - Major
Kl. 20:00: Celestial Gaming - Playwell
Kl. 20:00: Domino - Fact Revolution
Kl. 21:00: AW3 - Nordavind
Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Maskineriet

Alle kampene spilles torsdag 11. mars.

Terminliste »

Mens AW3 og Nordavind har åpnet en liten luke til konkurrentene er det fortsatt vidåpent for de to siste sluttspillplassene. Fra Domino på 3. plass til Razzle på 7. plass skiller det kun to poeng, og kampen om plassene er knallhard.

Major ligger godt plassert til å ta poeng mot Foxed på torsdag, og det samme gjelder Playwell – som møter Celestial Gaming. Domino mot Fact kan bli en uhyre spennende affære, mellom lagene som akkurat nå ligger på henholdsvis 3. og 4. plass.

Ukas siste kamp står mellom Razzle Dazzlers og Maskineriet. Førstnevnte håper nok fortsatt å stable sesongen skikkelig på beina, mens Maskineriet fortsatt jakter på årets første seier.

Samtlige kamper i Telialigaens syvende Rocket League-runde spilles i kveld, 11. mars. RLNorway har lagt ut den fullstendige sendeplanen på Twitter, der du finner når og hvor du kan se de forskjellige kampene.

Slik så Rocket League-tabellen ut etter seks runder.
Telialigae.no

Siste fra forsiden