Månedens leseromtale (juni 2006)

Mange gode leserbidrag gjorde det utfordrende for oss å finne én enkelt vinner denne måneden. Vant du to Sega-spill?

Lesernes egne erfaringer med spill har vært en suksess, i hvert fall etter at vi begynte å vifte med interessante premier som takk for innsatsen. Men mange syns det er morsomt å dele sin erfaring, slik at man får et mer nyansert syn på hva som er bra og dårlig, ikke bare ved å lese Gamer.no sine anmeldelser.

Det var svært vanskelig å plukke én vinner blant junibidragene. Det var en rekke bidrag som måtte studeres før vi kunne finne én vinner som nådde helt til topps. Her er en oversikt over de beste leseromtalene vi satt igjen med før vi bestemte oss:

Utsnitt fra leseromtalen av Drømmefall: Den Lengste Reisen.

Men én lesererfaring mangler i denne listen, og det er Øyvind Holmstads anmeldelse av Drømmefall: Den Lengste Reisen. Holmestad har vært i rampelyset her hos oss tidligere, og stakk også i april av med seieren. Men her plukker vi ut den beste, uavhengig av om man har vunnet tidligere. Øyvinds lesererfaring hadde færrest feil, best flyt og var den mest lettleste av dem alle.

Et lite utdrag fra Holmestads vurdering:

– I kjent stil må vi kombinere objekter, personer, og steder for å komme videre. I DLR tenkte vi ofte hardt og lenge for å finne løsningen. I Drømmefall finner vi løsningen. Tenkedelen er nærmest ikke-eksisterende. Det blir hele tiden hintet hardt om hvor og hva du skal. Dette ødelegger opplevelsen i den grad at det hele blir alt for enkelt: Det finnes ikke utfordring.

Dermed sikret han seg PC-spillene OutRun 2006: Coast 2 Coast og Total War: Eras.

OutRun 2006 er det nyeste spillet i den klassiske OutRun-serien, og ble lansert for PC fredag 23. juni. Her får du velge mellom 12 Ferrari-modeller og ta disse ut på 30 av de beste banene fra OutRun 2 og OutRun 2 SP. Spillere inviteres til kjøre fra de solfylte sandstrendene i Palm Beach til idylliske Cape Way, mens de låser opp nye baner, biler og mye mer. Dessuten får vi en oppfrisket spillstruktur, en lisensmodus og onlinespill for opp til seks spillere samtidig.

Total War Eras

Total War Eras er den ultimate samlepakken for en hver Total War-entusiast. Pakken inneholder alle de hittill utgitte Total War-spillene, inkludert: Shogun Total War, Shogun Total War: The Mongol Invasion, Medieval Total War, Medieval Total War: Viking Invasion, Rome Total War, Rome Total War: Barbarian Invasion, Rome Total War: Alexander. I tillegg følger det med en dokumentar på DVD, en CD med Total War-lydsporet, en bok med artwork, fire kunstkort og en plakat. Denne pakken ble også utgitt i Norge 23. juni.

Gratulerer så mye Øyvind Holmestad! Ser frem til mange flere gode bidrag frem til neste kåring i august. Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen overalt på Gamer.no.

Benytter muligheten til å ønske alle våre lesere en fortsatt god sommer!

Siste fra forsiden