Starfield - lekkasje

Mannen bak stor Starfield-lekkasje siktet for tyveri

Skal ha knabbet med seg 67 eksemplarer av spillet.

Bethesda

Forrige uke begynte en lengre video med Starfield-spilling å sirkulere rundt på ulike nettsteder. Det endte med arrestasjon av mannen bak videoen, da det viste seg at han angivelig hadde stjålet flere titalls eksemplarer av romeventyret.

Forrige ukes Starfield-lekkasje stammet angivelig fra stjålne eksemplarer av spillet.
Bethesda

Ifølge Polygon – som har sett politirapporten – stammet lekkasjen fra et parti med 67 Starfield-eksemplarer som ble knabbet fra et varehus i den amerikanske delstaten Tennessee. Varehuset eies av Vantiva, et selskap som driver med logistikk og trolig hjelper Bethesda med distribuering.

Gjerningsmannen nøyde seg ikke bare med å laste opp videoen fra spillet. Han skal også ha forsøkt å selge deler av tyvegodset, som ifølge politiet hadde en verdi på snaue 27 000 kroner. Han er nå siktet for grovt tyveri.

Før han ble arrestert hadde 29-åringen for øvrig mange lovord om det han rakk å oppleve – selv om han fikk mye tyn fra folk som mente han ikke var noe flink til å spille.

– Det er et bra spill. Perfekt timing med å forlate jorda og alt det der. De sa at jeg spilte som en nybegynner, fordi jeg er ingen spillekspert. Jeg bare prøvde noen greier. Det er et bra spill. Dere vil ikke gå glipp av dette, uttalte han i en video på X (tidligere Twitter).

Starfield er nå rett rundt hjørnet. Spillets offisielle lansering er 6. september, men de med tidlig tilgang kan begynne allerede førstkommende fredag.

LES OGSÅ: Bethesda-topp avviser kritikk av Starfields hovedmeny »

Siste fra forsiden