Ole «Marcelious» Langan og Snorre «fletch» Granerud

«Marcelious» hentes fra benketilværelsen i Apeks til 777

Overtar AWPen fra Snorre «fletch» Granerud som blir lagets trener.

Ole «Marcelious» Langan får prøve seg ut i 777.
Sindre Stien/Good Game

DISSE SPILLER FOR 777:

Vis mer

Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Haris «H4RR3» Hadzic
Kristian «akEz» Kornbakk
Ole «Marcelious» Langan (prøvetid)

Snorre «fletch» Granerud (trener)

Etter en lang benketilværelse i Apeks, som til slutt resulterte i nok et seriegull, skriver Ole «Marcelious» Langan et nytt kapittel når 777 skal prøve ut den 21 år gamle AWPeren. Det annonserte klubben selv i slutten av mai.

Dermed tar Langan over plassen til Snorre «fletch» Granerud og torsdag kan klubben annonsere at Granerud blir lagets nye trener og med det sier farvel til sin svenske trener Christopher «kicker» Linden.

LES OGSÅ: Oilers signerer «MV»

Lettet «Marcelious»

Ole «Marcelious» Langan er tilbake som aktiv spiller.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Etter i nærmere et halvt år på benken i Apeks var det naturlig nok en lettet Langan når Gamer.no tar kontakt.

– Det å få sjansen i en fast lagoppstilling er en stor lettelse. Jeg var fortsatt motivert på benken, men det gir en helt annen mestringsfølelse å være en del av en femmer. Du har støtte fra både lagoppstilling og klubb, og det å komme inn i rutine med treninger har vært utrolig gøy, forteller Langan.

På den korte tiden i 777 har allerede spillerne rukket å imponere Langan.

– Jeg ser et potensiale i denne lagoppstillingen som er skyhøyt. Alle spillerne har imponert meg stort og arbeidsmoralen er noe av det bedre jeg har sett i min Counter-Strike-karriere.

Overgangen gjør at Langan tar over plassen som lagets AWPer fra Granerud. Langan tror den nye treneren vil løse utfordringene utmerket.

– «fletch» sin overgang fra spiller til trener tror jeg kommer til å gå helt supert, han er utrolig dedikert og kommer med masse bra innspill som vi kommer til å ha mye utnytte av i den kommende tiden, avslutter Langan.

LES OGSÅ: Klassikeren Train fjernes fra kartrotasjonen i Counter-Strike

Tror laget blir topp 50 i verden

Les også
– Blir morsomt å spille Telialigaen igjen så vi kan slå noen norske lag
Snorre «fletch» Granerud får en ny rolle i 777.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Granerud på sin side forteller at han ble skuffet, men forstod avgjørelsen om å vike plass for den regjerende seriemesteren «Marcelious».

– Jeg synes jo det var kjipt selvfølgelig, men det er fullt forståelig da jeg har hatt problemer etter at vi fikk «H4RR3» inn i lagoppstillingen. Jeg har rett og slett ikke holdt et godt nok nivå individuelt sett og med «Marcelious» får vi jo inn en veldig god spiller som har et mye mer stabilt toppnivå.

Granerud får likevel en ny rolle i klubben som lagets trener. Det er kanskje tidligere enn han selv ønsket men Granerud er klar for nye utfordringer.

– Å bli trener er noe jeg alltid har hatt lyst til å bli, ikke at jeg nødvendigvis ville det enda, men det er noe jeg har hatt i tankene i flere år, så det blir veldig spennende. Jeg brenner jo for Counter-Strike og jeg ønsker å fortsette med det så lenge jeg har muligheten til det, forteller Granerud og legger til.

– Erfaring som trener er noe jeg mangler, men i alle år har jeg bidratt med mye taktisk og i tillegg har jeg vært taktisk leder i flere lag jeg har spilt i. Så jeg føler ikke at erfaring som trener har så mye å si. Jeg vet jeg har mye jeg kan bidra med som kan gjøre oss til et veldig sterkt lag og det blir veldig gøy å få jobbe med lagets videre utvikling.

777-treneren er samstemt med nysigneringen og tror laget vil nå nye høyder med de nye endringene.

– Jeg tror vi kan bli veldig gode nå som jeg har tatt over som trener og vi får inn «Marcelious» på AWPen. Han har som sagt et mye mer stabilt toppnivå og han har mye erfaring fra sin tid i Apeks som gjør oss sterkere. Nå gjelder det bare å få spilt han inn i laget og jobbe hardt som et lag videre, så tror jeg vi er i topp 50 i løpet av året, avslutter Granerud.

Siste fra forsiden