Mario og Tetris i skjønn forening

Her er årets første runde med flashfavoritter.

zOMGies

Om du også til stadighet drømmer at du har zombier løpende etter deg mens du kun er iført pysjamasen, er nok ikke zOMGies spillet for deg. Her må du nemlig løpe for harde livet mens en flokk med stadig skumlere zombier kommer løpende og kravlende etter deg. For å gjøre vondt verre springer du attpåtil barbeint, ergo gjør du best i å unngå glasskår og andre skarpe objekter. Heldigvis har du riktignok et lite arsenal for å holde zombiene på avstand, både flammekasteren og hagla blir uunnværlige kamerater.

Slapp av, det er bare en drøm. Eller er det, det?

Tuper Tario Tros

Har ideen om å krysse to av verdens mest populære spill noen gang slått deg? I så fall var du ikke den eneste. Noen svært kreative hoder har nemlig krysset yndlingene Mario og Tetris, resultatet er Tuper Tario Tros. Spillet spilles i stor grad slik det opprinnelige Mario, men så fort du kommer over en hindring må du hoppe over i Tetris-verden. Resultatet er et originalt spill som er både morsomt og utfordrende.

Klarer du å knerte sopper og legge klosser samtidig?

Gravit-Eye

Føler du deg ganske sikker på at du har orden på hva som er opp og ned, høyre og venstre? Etter noen runder med Gravit-Eye kan det tenkes at du blir nødt til å returnere til skolebenken. I Gravit-Eye er nemlig tyngdekraften både din største fiende og medhjelper, den må nemlig manipuleres slik at du klarer å navigere øyet ditt til mål.

Frustrerende, men samtidig avslappende. Et paradoks av et flashspill med andre ord.

Santa Fu!

Les også
Heavy Rain utsatt til nyåret

Enten det er fordi vi nå alle er fryktelig lei han, eller av andre årsaker vites ikke. Men nissen er i hvert fall forbannet, og nå har han fått nok – med eggelikøren stødig i handa har nissen lært seg kung-fu av beste sort, og hva passer da bedre enn å ta ut litt aggresjon.

Klarer du å hjelpe nissen sparke rompe?

3D Pool

Siden det er helg, passer det perfekt å runde av med litt biljard. Ingenting sier helgekos som en skitten biljardhall hvor røyklukten ennå henger tungt til tross for røykelovens tiltredelse for mange herrens år siden. 3D Pool er riktignok digital biljard, men med tanke på hvor kaldt det er utendørs for tiden er det kanskje likegreit.

Heis beina opp på bordet, jekk stolen bakover og nyt at årets første uke er passert.

Siste fra forsiden