Mario og Zelda på Virtual Console

Super Mario World og Zelda II: The Adventure of Link har nå dukket opp på Virtual Console, sammen med kampspillet Vigilante.

Liker du plattformspill er sjansene store for at du allerede har spilt Super Mario World (SNES), et av sjangerens mest elskede spill. Her må Mario og Luigi nok en gang redde Prinsesse Toadstool, som har en lei tendens til å bli kidnappet. Våre to rørleggervenner treffer også dinosauren Yoshi, som hjelper dem på ferden (og som etter hvert ble en kjent og kjær Mario-figur).

Super Mario World (bilde: Wikipedia)

Zelda II: The Adventure of Link (NES) er kanskje ikke like populært. Etterfølgeren til braksuksessen Zelda er nemlig et sideskrollende plattformeventyr med rollespillelementer, som gameplaymessig ikke minner alt for mye om det første Zelda-eventyret. Spillet har imidlertid sine tilhengere, og introduserte flere elementer som har blitt faste innslag i denne populære serien.

Vigilante (Turbographx) er et kampspill der du spiller en fyr som opplever at kjæresten, Madonna, blir tatt til fange av en gjeng med slemminger. Politiet kan tilsynelatende ikke hjelpe, så du tar loven i egne hender og banker deg vei gjennom gjengmedlemmene for å redde Madonna. Spillet minner litt om Renegade og Double Dragon-spillene.

Super Mario World koster 800 Wii-poeng. Zelda II koster 500 poeng, og Vigilante koster 600 poeng.

Siste fra forsiden