Martin er vår utvalgte!

Representerer Gamer.no i Halo: Reach-turnering denne uka.

Torsdag klokken 19 skal det avgjøres hvilket norsk spillnettsted som er best i Halo: Reach. Ni nettsteder har plukket ut en leser hver som skal representere dem i en turnering arrangert av Microsoft.

Årets viktigste turnering?

Man spiller totalt tre runder, på tre forskjellige brett i en «Free for All»-modus kalt «Rumble Pit». Vinneren er rett og slett den persoen med flest drap i alle kampene totalt.

Torsdag braker norske spillnettsteder sammen.
Hvis vår mann vinner turneringen, så får han denne konsollen, abonnement på Xbox Live og en Halo-goodiebag.
Martin «Falk3y3» Wold Thorsø skal kjempe mot lesere av åtte andre medier.

Førstepremien er en splitter ny Xbox 360 Slim med 250 GB harddisk, 12 måneders abonnement på Xbox Live, samt en Halo-bag med spennende innhold. Andre og tredjeplass får hvert sitt 12-månedersabonnement, og en Limited Edition av Halo: Reach.

Fra Gamer.no stiller Martin «Falk3y3» Wold Thorsø (18) fra Trondheim. Han ble plukket ut gjennom en utlysning på vår Facebook-side, hvor han gav oss en entusiastisk og overbevisende søknad.

– Fortell leserne litt om din erfaring fra Halo-serien.

– Mitt første møte med Halo var da jeg prøvde Halo: Combat Evolved hos en venn i 2003. Siden den gang har jeg spilt alle Halo-spillene som er utgitt. Jeg begynte med Xbox Live under Halo 2 og når Halo 3 kom var jeg ganske rutinert. I Halo 3 har jeg spilt over 5000 kamper på nettet, vunnet priser på LAN, spilt på laget BedTime Gaming på nettstedet Gamebattles og vært med i mange av Halo-Norges turneringer. Jeg følger også med på MLG Pro Circuit som sendes live hver andre måned. Her konkurrerer de beste spillerne i verden.

– Hva skiller en god spiller fra en dårlig spiller, rent teknisk?

– En god spiller gjør eller har flere av disse egenskapene: Kommunikasjon, samarbeid, kunnskap (maps, spillfeil, og så videre), holder fokus uansett situasjon og har individuelle egenskaper som treffsikkerhet og bevegelse. Rent teknisk er det lett å se hvem som er en god spiller i Halo. En god spiller vet akkurat hvor han skal kaste granaten for at den skal treffe perfekt, han vet om alle «jumpsene» på banene for å komme seg fort fram og han har en stabil treffsikkerhet slik at han vinner de fleste duellene som oppstår.

Forventer tøff motstand

– Hvilke forventninger har du selv til denne turneringen?

Les også
Anmeldelse: Halo: Reach

– Jeg forventer at jeg skal levere et godt resultat og jeg at denne turneringen kommer til å bli preget av hard konkurranse fordi jeg kjenner til de fleste av de andre konkurrentene gjennom forumet til siden Halonorge.org. Det er også noen med internasjonal erfaring som deltar, så derfor vil det bli noen tøffe matcher.

– Nå skal jo alle kjempe mot alle. Hvordan omstiller man seg fra klankamper som gjerne blir mer organiserte og forutsigbare?

– Jeg har tidligere spilt noen «Free for All»-turneringer og har derfor litt erfaring. Jeg vet at fokuset på samarbeid og kommunikasjon bortfaller og at det er de individuelle egenskapene som kommer frem. Det jeg vil fokusere mest på er treffsikkerhet, granatkasting, bevegelse med de nye egenskapene i Halo: Reach og kunnskap om de nye brettene. Det er dette jeg kommer til å trene på frem til torsdag, å spille mye «Free for All» eller «Rumble Pit» som det heter i Halo: Reach.

Vi ønsker Martin Wold Thorsø lykke til! Mediene som deltar i tillegg til Gamer.no er ITavisen.no, Spillmagasinet.no, Pressfire.no, Spillverket.no, Dagbladet, PCWorld, Gamereactor og Spill.no.

Siste fra forsiden