Marvel og NCsoft har kommet til enighet

Marvel og NCsoft har blitt enige om å legge bort rettstvisten om brukerskapt innhold i MMORPG-spillene City of Heroes og City of Villains. I tillegg feires det jul i de to spillene.

I fjor spillutgiveren NCsoft saksøkt av tegneseriegiganten Marvel, som protesterte på at enkelte brukerskapte superhelter (og superskurker) i MMORPG-spillene City of Heroes og City of Villains minnet veldig om figurer fra Marvel-universet.

De mente at NCsoft var ansvarlig for superhelter skapt av spillenes brukere, og om retten hadde vært enig, kunne dette fått store konsekvenser for mulighetene til å modifisere spill eller mulighetene til å skreddersy innhold i spill selv.

Nå har de to selskapene kommet til enighet utenfor rettssystemet, og selv om de ikke vil fortelle nøyaktig hva de har blitt enige om, har NCsoft fortalt at verktøyet hvor du får skape dine egne superhelter (og superskurker, i City of Villains) forblir uforandret.

NCsoft har forøvrig også fortalt at de planlegger en rekke julerelaterte aktiviteter i de to MMORPG-spillene sine. Blant annet får spillerne tilgang til en gratis "jetpack" (riktignok i en begrenset periode), samtidig som en fyr som kaller seg Gamester vil gjøre forskjellige pek.

I tillegg introduseres to nye grupper med julerelaterte oppdrag; Operation Holiday Cheer og Operation Scrooge, samtidig som NCsoft Europe sine spillmiljø-ansvarlige vil lede an i fire ulike angrep på hver av de europeiske serverne. Mer info finner du på spillenes offisielle nettsteder (City of Heroes og City of Villains).

Siste fra forsiden