Mashed kjører videre

Empire har fortalt at de kommer til å lansere en ny og forbedret versjon av det morsomme bilspillet Mashed.

Mashed er et bilspill som fokuserer på én ting: God, gammeldags moro. Spillet er best i flerspiller, og vekker minner om Codemasters klassiske Micro Machines-serie. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at utviklerne i Supersonic Software består av folk som blant annet har jobbet med Micro Machines 2.

Dessverre var spillet langt fra perfekt, og kom med en rekke små irritasjonsmomenter som både spillere og pressen klaget på. Vi håper at disse blir rettet på nå som Empire har fortalt at de jobber med en ny versjon av spillet. Denne heter Mashed: Fully Loaded, og skal etter planen lanseres til PS2 og Xbox i mars. Hvorvidt den også kommer til PC (slik som originalversjonen gjorde) vet vi ikke.

Mashed: Fully Loaded vil komme med seks nye treningsmoduser (som til sammen skal tilby over en times ekstra gameplay), nye mesterskap ("Turbo", "Ice" og "Night"), et forbedret bonussystem, bedre kamera (noe som var høyst nødvendig), nye spesialeffekter og forbedret grafikk. Spillet kommer med 15 ulike miljøer, 30 ulike banevariasjoner og 15 ulike biler (originalen hadde 13 miljøer, baner og biler). I tillegg får vi 60 enspillerutfordringer, altså 21 mer enn i originalen.

Siste fra forsiden