Mass Effect 2 går nye veier

Skal ha nedlastingsfunksjon i selve spillet.

Vi har allerede hørt at Bioware har planer om å satse tungt på nedlastbart innhold til det kommende Mass Effect 2, og nå har utvikleren avslørt i en pressemelding at spillet også får en DLC-portal inne i spillet.

Direkte-kanal for nedlasting

Funksjonen heter The Cerberus Network og aktiviseres via en engangskode som følger med både den digitale versjonen og butikkutgaven av spillet. Funksjonen setter spillere i stand til å motta bonusinnhold samt daglige meldinger og nyheter om kommende DLC-lanseringer helt gratis.

Mass Effect 2 har lanseringsdato 28. januar her til lands, men den første DLC-pakken vil være tilgjengelig via The Cerberus Network allerede 26. januar, som er den amerikanske slippdatoen. Denne vil by på nye opdrag og objekter, samt en dødelig leiesoldat ved navn Zaeed, hva nå enn det skal innebære.

Ikke lenge etter lanseringen av spillet vil en ny DLC-pakke komme som skal inneholde et nytt smidig kjøretøy som heter Hammerhead. Dette fremkomstmiddelet skal være lettere å kjøre i vanskelig terreng og skal også være bedre å manøvrere i kampsituasjoner.

I tillegg kommer Bioware til å slippe nye oppdrag og mye snadder som for eksempel Cerberus Assault Armor-beskyttelse, helse, ammunisjon og en såkalt M-22 Eviscerator-hagle.

Mass Effect 2-lanseringen den 28.januar nærmer seg med stormskritt, og nå ser det altså ut som om vi har enda en grunn til å se frem til spillet.

(Kilde: Pressemelding)

Spillrulett
127 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden