Mass Effect 2 til PS3 får grundig introduksjon

Ferske spillere trenger ifølge Bioware ikke å bekymre seg over ikke å ha spilt eneren.

Som vi nylig rapporterte skal Mass Effect 2, som tidligere bare har vært å finne til Xbox 360 og PC, nå slippes til PS3. I den forbindelse er det mange som er bekymret for at de ikke har fått med seg nok av bakgrunnshistorien til å sette pris på spillet, i og med at forløperen ikke er tilgjengelig til Sonys konsoll.

Bioware har allerede kunngjort at PS3-utgaven vil inneholde timer med bonusmateriale og skal bli en god introduksjon til romspillene. Nå bekrefter utvikleren i litt tydeligere ordelag at PS3-eierne skal settes skikkelig inn i Mass Effect-universet og at dette vil skje på en smidig måte.

– Vi passer på at det vil bli en sømløs introduksjon til Mass Effect-verdenen for spillere som ikke har opplevd den før, sa Biowares Ray Muzyka i et intervju med VG247 nylig. Han forsikrer at spillerne skal bli godt nok kjent med historien til at de føler seg helt hjemme før de begir seg ut på toern.

Dermed skulle det altså ikke være noen grunn til bekymring for uinnvidde PS3-eiere. Nøyaktig hvordan introduksjonen skal skje og hva som menes med "sømløs" kan vi likevel ennå bare spekulere i, for det akter ikke Muzyka å avsløre på nåværende tidspunkt.

PS3-versjonen av Mass Effect 2 skal slippes i januar 2011 og skal for øvrig også inneholde mesteparten av det nedlastbare innholdet til spillet som er sluppet hittil.

Les også:Mass Effect 2 når nytt publikum
Les også:Dragon Age 2-dato klar
Les også:Anmeldelse: Mass Effect 2

(Via 1Up)

Siste fra forsiden