– Mass Effect Andromeda er det største BioWare-spillet noensinne

Utvikleren hevder de har store mengder med innhold.

EA

I et intervju med Game Informer forteller BioWares Mike Gamble at Mass Effect: Andromeda overgår alt annet selskapet har laget i størrelse.

– Dette er det største vi noen gang har gjort, med tanke på antall deler av innhold. Det er kamp-relaterte hendelser, gåte-relaterte hendelser, historie-relaterte hendelser, og mye annet som kommer til å skje som gir hovedhistorien mer dybde forteller Gamble, som er produsent for spillet i intervjuet.

Mass Effect: Andromeda.
EA

Blant annet skal det være kamper mellom fiendtlige fraksjoner å finne, og et godt utvalg av sidehistorier. Gamble forteller at lojalitetsoppdrag – som minner om de man fant i Mass Effect 2, der man kunne lære mer om følgesvennene sine – også er en del av kaka. Man kan velge å ikke gjøre disse, men får mer innblikk i figurene og verdenen.

Du vil også kunne scanne planeter for å finne ut mer om verdenen.

– Scanning er et av de viktigste utforskningsverktøyene du har. Du er i en ny galakse, så det er mye rundt deg du ikke har peiling på hva er. Scanneren gir deg en måte å fange opp omgivelsene, for så å analysere og finne spor til hva dette er, forteller produsent Fabrice Condominas i det samme intervjuet.

Mass Effect: Andromeda er det fjerde store innslaget i Mass Effect-serien, og det første store spillet etter at kommandør Shepards reise ble fullbyrdet i Mass Effect 3. Spillet tar for seg et helt nytt sett figurer, som har reist til galaksen Andromeda, og som dermed er ganske løsrevet fra historiene vi kjenner.

Spillet skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows i første kvartal neste år.

Vi fikk nylig en stor informasjonsutblåsning om spillet.
Nå vet vi mye mer om Mass Effect: Andromeda »

Siste fra forsiden