Mass Effect kan bli film

Mass Effect kan bli film

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Med tanke på Mass Effect-seriens popularitet og sterke fokus på historie var det vel bare et spørsmål om tid før idéen om en film dukket opp. Nå ser muligheten ut til å være til stede, om enn et stykke inn i fremtiden.

Åpen, men avventende

Ingenting er altså bekreftet, men i et intervju med MTV nylig fortalte prosjektleder Casey Hudson fra Bioware at de får massevis av tilbud fra filmprodusenter og at de leker med tanken på en filmatisering.

Samtidig kan Hudson heldigvis bekrefte at kvalitetsbevisste Bioware ikke vil forhaste seg med en overføring av Mass Effect-universet til det store lerretet.

– Det viktigste for oss er at vi ikke bare vil lage en film, men en skikkelig bra film, hvis den vil bli lagd i det hele tatt, sa prosjektlederen til MTV.

Filmatiseringer av spill er sjeldent severdige, så vi må vel bare anse det som positivt at den anerkjente spillutvikleren foreløpig forholder seg noe avventende. La oss også håpe på et kompetent filmteam om prosjektet noensinne skulle bli aktuelt.

Hvordan stiller du deg til en Mass Effect-film? Diskutér i forumet!

(Kilde: MTV, via Joystiq)

Mass Effect 2

Windows
Slippdato: 28. januar 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: BioWare Corp.
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (17)

Forsiden akkurat nå

Til toppen