Massive Assault lanseres i Norge

Svenske Prelusion Games skal utgi fem nye spill i Norge. Blant disse finner vi Massive Assault og Anito: Defend a Land Enraged.

Strategispillet Massive Assault er den eneste av de fem titlene vi har sett på i Gamer.no. Spillet fikk mye ros og karakteren 8 hos oss, og er et spill strategientusiaster absolutt ikke bør gå glipp av når det etter planen kommer i salg i nordiske butikker den 15. mars. Omtalen kan du lese ved å klikke på lenken under.

15. mars kommer også flyspillet Wings of Honor. En måned etter, 16. april, slippes et annet flyspill; Pacific Heroes, samt det dystre eventyrspillet The Black Mirror. Det siste spillet på Prelusion Games sin liste er det fillipinske rollespillet Anito: Defend a Land Enraged. Dette spillet kommer 17. mai, og er det første kommersielle spillet som er laget på Fillipinene. For mer informasjon om disse spillene kan du sjekke lenkene under.

Prelusion Games kan også fortelle at de vil gi ut 2-3 andre spill i denne perioden, og at de er i forhandlinger om et titalls spill som skal slippes i løpet av det andre halvåret. Selv jobber Prelusion med et spennende strategispill ved navn "We come in Peace", hvor spilleren får i rolle å finne ut hva som egentlig er grunnen til at vesener fra det ytre rom kommer til vår fredelige lille planet for å kidnappe folk.

Prelusion Games ble grunnlagt som en uavhengig utvikler i 1996, da de jobbet med eventyrspillet Gilbert Goodmate til Amiga-plattformen. Amigaversjonen ble aldri ferdigutviklet, men PC-versjonen kom ut i slutten av år 2000 og ble distribuert i over ti land verden over. I 2003 ekspanderte Prelusion sin virksomhet til også å omfatte distribusjon. Sjefen i Prelusion Games, Micke Hiltunen, sier følgende:

- Spillbransjen har et stort behov for flere distributører i de nordiske landene. Det finnes mange gode titler som aldri får sjansen til å komme hit, og det er her vi kommer inn i bildet. Etter flere år som utvikler har vi bygget opp et utvidet kontaktnett bestående av både utviklere og utgivere over hele verden. Vi benytter oss av disse kontaktene for å håndplukke titler vi ser har stort potensial, og slik finner vi en rekke gullkorn som det nordiske spillpublikum ellers ville gått glipp av.

Det er en velkjent faktum at flere gode spill ikke kommer til Norge og de øvrige nordiske landene, og vi håper derfor at Prelusion Games kan bli en etablert distributør slik at norske spillkjøpere får flere valgmuligheter i butikkene.

Siste fra forsiden