Massive Assault

Wargaming.net har publisert en demo av det nye turbaserte strategispillet i 3D, Massive Assault.

Demoen er svært omfattende, og inneholder fem øvingsoppdrag, tre scenarier, samt mulighet for å spille i "world war"-modus på en planet. Dessuten kan du se opptak av fire store kamper. Det eneste aspektet ved spillets gameplay du ikke får testet er marineenheter.

Massive Assault er et futuristisk turbasert strategispill i full 3D som ser ut til å kunne bli en verdig oppfølger til de populære Battle Isle-spillene fra nittitallet. Der andre spill av denne typen dynger deg ned med statistikk og data du må ta hensyn til for ikke å bli slaktet, inneholder Massive Assault relativt enkle regler.

Takket være sterk kunstig intelligens betyr ikke dette at spillet ikke blir noen utfordring. Det er snarere det motsatte som er tilfelle, noe som illustreres med at utviklerne nylig la ut en mengde nedlastbare ekstraoppdrag for de som synes spillet ble for vanskelig (se relaterte artikler).

Hvis du kjører Windows 98 eller ME, må du laste ned en oppdatering for å få demoen til å fungere skikkelig. Den kan lastes ned fra spillets hjemmeside.

Demoen kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden