Massive Assault

Hvis du ikke har testet Massive Assault enda har du ingen unnskyldning nå, som utviklerne har lansert en ny og forbedret demo.

Den nye demoen inneholder tre scenarier ("Ambush, "River Crossing" og "The Stand"), og disse kan spilles på tre ulike vanskelighetsgrader. Den opprinnelige demoen fikk litt ris for å være for vanskelig for mange, noe som nå er rettet opp slik at spilleren selv kan velge hvor utfordrende spillet skal være.

Demoen inneholder også tre ekstra øvingsoppdrag som forklarer spillets mer avanserte konsepter, og inkluderer ellers alle forbedringene fra den seneste oppdateringen til spillet (v1.191). Disse skulle er med å gjøre Massive Assault mer spillbart og tilgjengelig, samtidig som den lekre grafikken får en liten overhaling.

Massive Assault fikk mye ros for det avhengighetsskapende gameplayet, og regnes av mange som et av de beste strategispillene som har blitt lansert på lenge. I vår omtale, som du kan lese ved å klikke på lenken under, fikk det karakteren 8. Den svenske distributøren Prelusion Games kunngjorde nylig at dette russiskproduserte spillet blir lansert i norden den 15. mars.

Den nye demoen (som er på 131 MB) kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden