Massive er ikke bekymret

World in Conflict-utvikler føler seg trygge

I går ble det klart at Activision vurderte å kvitte seg med World in Conflict-skaperne, men de er ikke nervøse.

Activision og Vivendi (som eier Sierra) er i ferd med å slå seg sammen til Activision Blizzard, og i går ble det klart at deler av Vivendi ikke kommer vil bli med på ferden videre for den nye giganten.

Massive mener World in Conflict har en fremtid, med eller uten Activision Blizzard.

Blant annet stod det i en pressemelding at Activision vurderte å selge eller stenge svenske Massive Entertainment som står bak fjorårssuksessen World in Conflict. Dessuten var ikke World in Conflict blant seriene Activision ville ta med seg inn i fremtiden.

Nå har Massive lagt ut en beskjed på nettstedet sitt, hvor de prøver å berolige tilhengerne. Massive-representant [MSV]Gearhead skriver følgende:

– Så, det er litt usikkerhet for tiden. Men dette engster vi oss ikke så veldig mye over. De fleste av oss har vært i bransjen en stund, og vi har opplevd slikt før. Vanligvis har vi kommet ut sterkere og i en bedre posisjon, og det akter vi også å gjøre denne gangen.

Han fortsetter:

– Vi er overbevist om at vi snart vil kunne komme med godt, solid nytt om World in Conflict og de "andre greiene" vi jobber med.

Samtidig er han svært klar på at den svenske utvikleren setter stor pris på all støtten de har fått:

– Dere skal vite at støtten deres betyr mye for oss. Vi sirkulerer forumpostene, brevene, kommentarene og e-postene til hele teamet, og det varmer hjertene våre. Vi er heldige som har så fabelaktige tilhengere!

Avslutningsvis forsikrer han om at Massive vil gjengjelde tjenesten, ved å levere flere toppspill – som de alltid har gjort.

Siste fra forsiden