Massive Multiplayer Online... Baseball?

Netamin har akkurat lansert en tidlig versjon av det som kanskje er verdens første massive flerspillersportsspill.

Ultimate Baseball Online er et førstepersons sportsspill der menneskelige spillere danner lag og møter hverandre i store 3D-stadionanlegg. Spilleren din kan gjøre alt det en ekte baseballspiller kan, og som i ekte baseball får hver spiller sin egen rolle på banen. Spillere kan trene og spille enkeltstående kamper, og får dessuten sjansen til å konkurrere i ligaer. I tillegg kan de forbedre evnene til avataren sin etter hvert som de spiller (omtrent som i rollespill).

Baseball er kanskje ikke den sporten som har flest tilhengere i Norge, men konseptet bak Ultimate Baseball Online høres unektelig spennende ut. Hvis det viser seg å bli et vellykket konsept, håper vi at det sprer seg til andre sportsgrener etter hvert.

Netamin Software har akkurat lansert en tidlig versjon av spillet. Denne koster ca. 140 kroner ($19,95), og er gratis å spille online. Når spillet offisielt lanseres, til høsten, vil det koste ca. 210 kroner ($29,95), og komme med en månedlig avgift på cirka 70 kroner ($9,95). Følg lenken under reklamebanneret for mer informasjon.

Siste fra forsiden