Massivt angrep på GamersGate

Paradox Interactive har nå kunngjort at Massive Assault og Supreme Ruler 2010 er tilgjengelig på GamersGate.

Svenske Paradox er i full gang med å bygge opp det som kan bli den definitive spillportalen for strategispillere. De har allerede lagt ut en rekke spill, og høydepunktene inkluderer Rush for Berlin, Hearts of Iron II: Doomsday, UFO: Aftershock, Sacred Plus og Take Command: 2nd Manassas.

I tillegg har de sikret seg en haug eldre spill, og blant klassikerne finner vi titler som Patrician III, Etherlords-spillene og Europa Universalis II. Dessuten har de blitt utgiver for det spennende rollespillet Mount & Blade, som fortsatt er i beta (men kan kjøpes for redusert pris). Nå har de kunngjort at portalen deres har fått to nye spill; Massive Assault og Supreme Ruler 2010.

Massive Assault er et turbasert strategispill som dropper det regnearklignende gameplayet vi finner i mange andre spill i sjangeren, til fordel for et mer strømlinjeformet gameplay med enkle regler. Utviklerne av Massive Assault er for øyeblikket i full gang med Massive Assault Network 2, et onlinespill basert på gameplayet fra Massive Assault sin etterfølger, Domination.

Supreme Ruler 2010 er på mange måter Massive Assault sin strake motsetning, nemlig strategispill av den virkelig tunge typen. Her får du lede din egen nasjon gjennom en turbulent periode, og må ordne med alt fra diplomati til krigføring. Heldigvis har du mulighet til å sette ministere på detaljstyringen, slik at du kan konsentrere deg om det storpolitiske spillet om du vil.

Dette strategispillet ble forøvrig nylig lansert i butikkene av Black Bean, og om du velger butikkversjonen fremfor den nedlastbare versjonen på GamersGate, får du en manual på over 100 sider med i eska.

Siste fra forsiden