Massivt strategispill fra Lighthouse

Dawn of Fantasy får utgiver

Lighthouse Interactive vil gi ut Dawn of Fantasy, et nytt MMO-strategispill.

Dawn of Fantasy er et strategispill som foregår i et mytisk fantasyunivers. Spillet kommer med en omfattende enspillerdel, men det utviklerne fokuserer mest på er den onlinebaserte flerspillerdelen.

Det kan umulig være lurt å gå med full rustning i en sump.

Her får vi nemlig en massiv, vedvarende flerspillerverden inspirert av massive flerspillerrollespill (MMORPG-spill), men med et sanntidsstrategigameplay i kjernen av opplevelsen.

Vi loves også støtte for laug og brukerskapte scenarier, samt mulighet til at opp til seks spillere kan møtes på samme slagmark. Utviklerne i Reverie World Studios lover en helt ny type MMO-opplevelse.

Selve gameplayet skal også inneholde mange spennende funksjoner. For eksempel loves vi at figurer og enheter ikke er ikke like begrenset som vanlig, og kan blant annet ri, svømme og løpe.

Dessuten loves vi avansert sjøkamp, med skip som fungerer som flytende festninger fylt av spillernes enheter. Beleiringer får vi også, og en strømlinjeformet basebygginsdel.

Spillet har tre ulike fraksjoner, og i enspillerdelen (som visstnok skal vare opp mot 30 timer) får vi oppleve alle.

Lanseringen skal etter planen finne sted i løpet av første kvartal 2009. Dette er første spillet fra Reverie World Studios, men utvikleren består av folk fra Empire Earth-serien.

Besøk spillets nettsted for mer info.

Siste fra forsiden