Master of Magic vender tilbake?

I det siste har det gått rykter om at klassiske Master of Magic får en etterfølger. Nå viser det seg å være et snev av sannhet i disse.

Master of Magic, fra Microprose, tok gameplayet i Civilization og satte det inn i en fantasybasert verden, med monstre, magi og skatter. Spillet fikk raskt en solid tilhengerskare, og regnes i dag som et av de aller beste spillene i sjangeren. Nå er det Atari som eier rettighetene til Master of Magic-franchisen, og det ser ut som lisensen er i ferd med å bli gjenopplivet.

I det siste har det nemlig gått rykter om at Stardock (som har stått for The Political Machine, Entrepeneur og, kanskje viktigst av alt, det kritikerroste turbaserte strategispillet Galactic Civilizations) ønsker å lage en Master of Magic-etterfølger. Nettstedet The Firing Squad tok kontakt med Stardock-sjefen Brad Wardell, og han hadde rimelig gode nyheter:

- Stardock er svært opprømte over den potensielle muligheten til å lisensiere Master of Macic for å gjøre en etterfølger tro mot originalens ånd, og samtidig forbedret for å gjøre det godt i dagens marked. Vi jobber fremdeles med detaljene i avtalen, og ingenting er besluttet på det nåværende tidspunktet.

Dermed ser det ut til at om Atari og Stardock kommer til enighet om en avtale som passer begge parter, vil strategientusiaster kunne se frem til at en av sjangerens største titler får en etterfølger.

Siste fra forsiden