Matrix gir ut War in the Pacific

Matrix Games har akkurat kunngjort at de har lansert War in the Pacific: The Struggle Against Japan 1941-1945, et hex-basert strategispill.

War in the Pacific: The Struggle Against Japan 1941-1942 kan skryte av mer enn en av spillhistoriens lengste titler. Dette strategispillet dekker hele den massive konflikten i stillehavet under andre verdenskrig, og gir deg kontroll over tusenvis av skip og titusener av fly. Spillet bygger på motoren bak det kritikerroste strategispillet Uncommon Valor, og lover å være enkelt å spille på tross av den massive størrelsen.

Pressemeldingen som fulgte med kunngjøringen av denne utgivelsen er lang som et vondt år, og det vil være helt umulig å forsøke å gjengi all informasjonen her. Vi nøyer oss med å si at hvis du liker strategispillene dine dype og detaljerte, og ikke bryr deg om at de kommer med simpel todimensjonal (men slett ikke stygg) grafikk, bør du stikke innom det offisielle nettstedet for å finne ut om dette spillet er noe for deg.

Hvorvidt War in the Pacific kommer til Skandinavia gjenstår å se, men med tanke på at det antakeligvis kun appellerer til en mindre gruppe spillere er det nok ikke alt for sannsynlig at det blir plukket opp av noen nordiske distributører.

Siste fra forsiden