Matrix kunngjør Carriers at War

SSG har laget strategispill siden tidlig på åttitallet, og nå er det klart at de jobber med et nytt spill som heter Carriers at War.

Australske Strategic Studies Group er en ekte veteran i strategisjangeren, og nå har de kunngjort at de jobber med en nyversjon av Carriers at War, som opprinnelig ble lansert i 1991. Spillet simulerer flåteoperasjoner (med fokus på hangarskip) under andre verdenskrig i Stillehavet.

Mens spillet kommer med andre enheter enn hangarskip og flyene deres, er det disse som er det sentrale elementet i gameplayet. Du får ta del i noen av de største og mest berømte slagene fra krigen i Stillehavet, inkludert Pearl Harbor, Midway, Coral Sea og Solomon-øyene.

Spillet kommer med historisk korrekte skip og flyprofiler, som seg hør og bør i et strategispill fra en utvikler som SSG. Pressemeldingen fra utgiver Matrix Games skryter også av svært avansert kunstig intelligens, men om du ikke stoler på datamaskinen kan du spille mot andre, over nettet eller LAN.

Dette er for øyeblikket alt SSG og Matrix Games vil ut med, men mer informasjon blir utvilsomt snart å finne på de to strategiekspertenes hjemmesider. I mellomtiden kan du jo ta en titt på et annet SSG-prosjekt som snart skal lanseres, nemlig Battlefront.

Siste fra forsiden