Matrix lanserer Operational Art of War III

Hvis du ser deg selv som en mesterlig strategiker, er kanskje The Operational Art of War III fra Norm Koger og TOAD noe for deg.

Matrix Games er en spennende spillutgiver - i stedet for å gå for potensielle storselgere, satser de på nisjebaserte spill innenfor flere forskjellige sjangere (hovedsakelig innenfor strategisjangerne). Sommerens første utgivelse fra Matrix er The Operational Art of War III, fra designer Norm Koger og utviklerteamet i TOAD.

Det skal ikke mer til enn en rask titt på skjermbildene for å se at dette ikke er et spill gjennomsnittlige gamere vil sette særlig stor pris på. Dette er et turbasert strategispill hvor handlingen foregår på store oversiktskart, og de forskjellige styrkene representeres ved hjelp av ikoner. For de uinnvidde ser det rett og slett litt skummelt ut.

Matrix Games forteller at den tredje utgaven av The Operational Art of War kommed forbedrede kampmodeller, bedre datastyrte motstandere og en haug av nye funksjoner for spillere og entusiastiske scenariodesignere. Spillet inneholder over 130 brukerskapte scenarier, samt over 70 scenarier fra tidligere spill i serien. Disse dekker alt fra første verdenskrig til dagens krigføring i Midtøsten.

The Operational Art of War III er tilgjengelig nå fra Matrix Games sin nettbutikk. Om du ønsker å få spillet i boks, i stedet for via digital nedlastning, må du vente til neste uke. Mer informasjon finner du hos Matrix Games.

Siste fra forsiden