Med rett til å synde

Metropolis Software har akkurat gitt ut litt informasjon om Diabolique: Licence to Sin, et spill hvor du kjemper det ondes sak som hemmelig agent.

Diabolique: Licence to Sin har en av de mer interessante titler vi har hørt på en stund, og skal vi være ærlige er det ikke bare tittelen som gjør at dette spillet virker spennende. Her får du nemlig være en hemmelig agent, og arbeidsgiveren din er ingen ringere enn djevelen selv. Vi har vært borte i usympatiske sjefer før, men han her tar kaka.

Siden menneskehetens fødsel har de gode og de onde kreftene kjempet om menneskenes gunst, og nå har det kommet ondskapens forekjempere for øre at den gode siden jobber med noe stort. Noe som kan ødelegge alt. Dette kan ikke tillates, og her kommer du - som djevelens beste hemmelige agent, Dark Eaville, inn i bildet.

Du får gjøre alt det vi forbinder med glamorøse hemmelige agenter, som for eksempel å snike deg forbi vakter, stille ta ut målene dine med snikskytterrifle (eller eventuelt skyte deg vei gjennom livvaktene deres), og delta i heftige bil- og båtjakter. Spillets versjon av helvete kommer dessuten med flotte restauranter, dyre biler og himmelske jenter, slik at du forhåpentligvis har noe å gjøre mellom skuddvekslingene.

For mer informasjon om spillet, samt noen skjermbilder og skrivebordsbakgrunner, kan du besøke det offisielle nettstedet ved å følge lenken under. Diabolique: License to Sin skal etter planen lanseres til neste år.

Siste fra forsiden