Medal of Honor: Airborne

Her er en spillbar demo av Medal of Honor: Airborne, hvor vi får rollen som fallskjermsoldat under andre verdenskrig.

Medal of Honor: Airborne har vært under utvikling i lang tid, men nå er det endelig snart klart for butikkene, til glede for alle som liker skytespill satt til andre verdenskrig.

Her spiller du fallskjermsoldaten Boyd Peters, mens han kjemper seg gjennom et istykkerskutt Europa. Det hele starter under invasjonen av Sicilia, og ender i de alliertes siste triumf, i hjertet av Tyskland.

Medal of Honor: Airborne er på mange måter et tradisjonelt førstepersons skytespill, men det har ett unikt element som i følge utviklerne vil bety mye for hvordan det spilles. Du starter nemlig oppdragene i lufta, og kan selv velge hvor du vil lande.

Dermed kan du selv vurdere hvordan du vil angripe hvert av spillets ikke-lineære oppdrag. I og med at du alltid lander bak fiendens linjer kan startposisjonen ofte være helt avgjørende for hvordan oppdraget utspiller seg.

Nå har Electronic Arts lansert en spillbar demo av Medal of Honor: Airborne. De har ikke gitt noen detaljer om nøyaktig hva vi finner i den 1,3 GB-store demoen, men sjansene er store for at vi (som vanlig) får oppleve et av spillets tidlige oppdrag.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Fullversjonen slippes i norske butikker 13. september, for PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden